Вчора ввечері, 5 вересня близько 21:00, на об'їзній міста Миколаїв Львівської області поблизу села Заклад трапилась смертельна дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинула жінка. Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Інцедент трапився на трасі Київ - Чоп. Відбулось лобове зіткнення автомобіля "Audi", під керуванням мешканця м. Мукачево Закарпатської області 1998 року народження та автомобіля "ВАЗ-2109" під керуванням мешканки м. Львова 1984 року народження.

Від отриманих множинних травм водійка "ВАЗ-2109" загинула на міці пригоди, її пасажирку, мешканку міста Львів, було госпіталізовано каретою швидкої в Миколаївську клінічну центральну районну лікарню.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, 5 вересня, четвер, в центрі Києва - Печерський район, автомобіль збив двох дітей прямо на пішохідному переході.

Також Знай.ua писав про те, що 4 вересня, вночі на 21-му кілометрі Старокиївської дороги 67-річний водій вантажівки Renault скоїв наїзд на пішохода, який вибіг на дорогу.