Стало відомо про те, що Львівська область опинилася серед лідерів за якістю медицини в Україні. Епідемія коронавірусу допомогла?

Таким чином, повідомляється що заступниця міністра охорони здоров'я, а також екс-голова Департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА Ірина Микичак говорить про те, що область перебуває серед лідерів за якістю медицини в країні.

Про це вона розповіла у своєму онлайн-інтерв'ю, яке опублікували на сторінці МОЗ у соціальній мережі Facebook.

За словами чиновниці Львівська область стала досить багатою на успішні проекти та ініціативи. Станом на сьогоднішній день є можливість порівняти медицину в різних регіонах України, і Львівська область явно серед лідерів.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

При цьому варто відзначити, що Львівська область на даний момент лідирує за кількістю випадків коронавірусу. 30 січня в регіоні було зафіксовано 325 нових випадків.

Нагадавши, вакцина від коронавірусу критично діє на людей, хто в зоні ризику.

Норвегія висловлює стурбованість з приводу безпеки вакцини Pfizer Inc. для літніх людей з серйозними супутніми захворюваннями.

Як повідомляв "Знай.ua", українців у лютому почнуть масово вакцинувати від ковіда, список щасливчиків.

Також "Знай.ua" писав, що бенкет під час епідемії, МОЗ витрачає мільйони на "ілюмінацію" і комп'ютерні послуги.