На Львівщині 93-річна жінка сіла на шпагат і потрапила до Книги рекордів України.

Про це повідомляє ТСН.
Так, стало відомо, що на Львівщині пенсіонерка у свої 93 роки веде досить активний спосіб життя. Незважаючи на свій вік вона з легкістю може сісти на шпагат, і завдяки цьому їй вдалося потрапити в Книгу рекордів України.

Пенсіонерка сіла на шпагат, скріншот з відео
Пенсіонерка сіла на шпагат, скріншот з відео

Жінка зізналася, що не сідала на шпагат з самого дитинства, а почала близько 30 років тому, коли вже було за 60. Для цього вона тренувалася щодня по дві години.
Надія Шаригіна каже, що все почалося після того як пішла на пенсію, так як раніше було не до цього. Експерт офіційно визнав її найбільш гнучкою бабусею країни, жінці вручили диплом.

Пенсіонерка сіла на шпагат, скріншот з відео
Пенсіонерка сіла на шпагат, скріншот з відео

Президент Національного реєстру рекордів країни Віталій Зорін говорить про те, що ця новина може стати стимулом для літніх людей почати вести активний спосіб життя.

Нагадавши, пенсіонерка назбирала у дворі гору сміття розміром з будинок: там є і кулемет, і моторолер.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua , у Києві чоловік зайшов до церкви, і почав погрожувати вбити себе. Поруч з горлом він тримав розбиту пляшку, якій, мабуть, і планував завдати собі каліцтва.

Також портал Знай.ua писав, що на Закарпатті за загадкових обставин загинув 23-річний житель Рівненської області. Рідні виключають варіант самогубства.