У Модричах, що на Львівщині, люди живуть у постійному страху, що їхні домівки можуть опинитися під землею через соляні шахти, які розташовані у цій місцевості і вже двічі обвалювалися.

"Уявіть собі жахливу картину: вечір, пустир, а навкруги – моторошний свист. Того вечора селяни в тихому карпатському селі подумали, що сталося найстрашніше – одна з шахт почала руйнуватися. Люди, які поверталися додому з роботи, побачили, як земля рухається прямо на очах, немов жива, і фонтанами викидається нагору", - йдеться в сюжеті Надзвичайних новин.

Вже пізніше з'ясувалося, що всьому виною газ. Через аварію львів'яни змушені сидіти в холоді та голоді, не маючи доступу ні до опалення, ні до їжі.

Тим часом мешканці Рівного перелякані не на жарт: на приватне господарство, що знаходиться в мікрорайоні Тинне, пробралася невідома тварина та повбивала курей, відгризши їм голови.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Під Львовом підступна тварюка прогризла ногу восьмирічному хлопчикові, дитина в реанімації

Також портал «Знай.uа» писав, що У США клонували коня Пржевальського, який помер близько 20 років тому: лошатко вже брикає

Також портал «Знай.uа» писав, що У Харкові болісною смертю загинули 500 маленьких "дракул" - склали в коробку штабелями.