Стало відомо про те, що Львівська область прощається з учасником війни на Сході України. Був героєм для рідних і близьких.

Таким чином повідомляється, що у Львівській області помер учасник війни на Сході України. Солдат Іванов Василь Анатолійович, 1984 року народження, він був демобілізованим воїном Національної гвардії України. Проживав він у місті Дрогобич.

Про це в соціальній мережі Facebook написав голова місцевої спілки ветеранів АТО Олег Кондратьєв.

Похорони відбудуться в п'ятницю, 29 січня, приблизно об 11:00.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірусу помер легендарний і геніальний хірург: "на його рахунку сотні врятованих життів" Медик помер на 66 - му році життя.

На своїй сторінці у фейсбуці волонтер Наталія Попова повідомила, що Бабинкін помер від ускладнень, викликаних коронавірусом.

Портал Знай писав, що на Тернопільщині вбивця тату-майстра отримав довічне: ні краплі жалю. Суд виніс остаточне рішення, але вбивця може подати апеляцію.

Суперечка переріс у вбивство з особливою жорстокістю. Судмедексперт виявив на тілі Тетяни Підвашецької понад 50 колото-різаних ран. Вона померла від втрати крові. Горбатюка затримали у Львові, коли він намагався сховатися.

Також портал Знай писав, що в Чернівцях раптово зупинилося серце працівниці наукової бібліотеки ЧНУ імені Юрія Федьковича-жінці було всього 48 років.