Стало відомо про те, що на Львівському військовому полігоні загинув солдат. Його травмувала бойова машина, і травма виявилася несумісна з життям.

Таким чином, повідомляється, що загиблий житель міста Суми служив в одній бригаді зі своєю дружиною.

Сталася трагедія в четвер, 28 січня, приблизно о 9 ранку. Все через порушення техніки безпеки на Львівському полігоні. Про це повідомили на сторінці 58-ї бригади імені гетьмана Івана Виговського в соціальній мережі Facebook.

При буксируванні стався наїзд на 39-річного чоловіка. Водій, який був за кермом, не зміг побачити його через погану видимість.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Травми виявилися несумісні з життям, і чоловік помер.

Однією залишилася дружина, з якою вони разом служили в одній бригаді.

На даний момент відомо про те, що призначено розслідування даного трагічного випадку. Попередньо вже встановили, що в усьому винне порушення правил безпеки.

Слідство триває, і про його результати повідомлять трохи пізніше.

Нагадаємо, на сторожі держкордону з Росією стала спритна вівчарка Лора: затримує порушників і виявляє контрабанду.

Як повідомляв портал "Знай.ua" , три порушення режиму повного і всеосяжного припинення вогню були зафіксовані в районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу.

Також портал "Знай.ua" писав, що бойовики на Донбасі обстріляли простих робітників, ЗСУ надали урок-більше не полізуть.