Відома українська телеведуча Ольга Фреймут, яка набула популярність завдяки програмі "Ревізор", має тисячну армію фанатів. Всі вони з задоволенням слідкують за життям зірки.

Через це вони створюють безліч фан-сторінок Фреймут у соціальних мережах. На одній з таких фан-сторінок freimuteam показали, як Ольга Фреймут трохи змінила імідж.
На опублікованому фото видно, що зірка вирішила змінити колір волосся. Так, вона перефарбувалася з медового блонду у більш холодний відтінок.

Ольга Фреймут, фото зі сторінки freimuteam
Ольга Фреймут, фото зі сторінки freimuteam

"Ольга Фреймут трохи змінила відтінок кольору волосся! Як вам?", - сказано у підписі під фото.

Користувачі мережі одразу ж прийнялися коментувати новий образ телеведучої та залишати їй компліменти. Відзначимо, що більшості прийшов до вподоби новий образ Фреймут, проте знайшлися і не задоволені такими змінами.

"Личить!", "Hi не подобається, занадто холодний відтінок", "Блондинка набагато краще, ось цей відтінок не ваш", "Все пізнається в порівнянні) і дуже класно! ❤️", "Якщо волосся виглядає як сиве, то я проти. Не люблю цей відтінок. Може тому, що сама сива. І доводиться постійно підфарбовувати волосся. ❤️", "Головне щоб Ользі подобалось 👧", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Напомним, главный ревизор страны Ольга Фреймут сменила профессию.

Ранее портал "Знай.ua" сообщал, что Оля Фреймут растрогала сеть фото с мужем.

Также портал "Знай.ua" писал, что новый наряд Фреймут насмешил фанатов.