Відома українська телеведуча Ольга Фреймут, яка набула популярність завдяки програмі "Ревізор", має тисячну армію фанатів. Всі вони з задоволенням слідкують за життям зірки.

Через це вони створюють безліч фан-сторінок Фреймут у соціальних мережах. На одній з таких фан-сторінок freimuteam показали, як Ольга Фреймут трохи змінила імідж.
На опублікованому фото видно, що зірка вирішила змінити колір волосся. Так, вона перефарбувалася з медового блонду у більш холодний відтінок.

Ольга Фреймут, фото зі сторінки freimuteam
Ольга Фреймут, фото зі сторінки freimuteam

"Ольга Фреймут трохи змінила відтінок кольору волосся! Як вам?", - сказано у підписі під фото.

Користувачі мережі одразу ж прийнялися коментувати новий образ телеведучої та залишати їй компліменти. Відзначимо, що більшості прийшов до вподоби новий образ Фреймут, проте знайшлися і не задоволені такими змінами.

"Личить!", "Hi не подобається, занадто холодний відтінок", "Блондинка набагато краще, ось цей відтінок не ваш", "Все пізнається в порівнянні) і дуже класно! ❤️", "Якщо волосся виглядає як сиве, то я проти. Не люблю цей відтінок. Може тому, що сама сива. І доводиться постійно підфарбовувати волосся. ❤️", "Головне щоб Ользі подобалось 👧", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Напомним, главный ревизор страны Ольга Фреймут сменила профессию.

Ранее портал "Знай.ua" сообщал, что Оля Фреймут растрогала сеть фото с мужем.

Также портал "Знай.ua" писал, что новый наряд Фреймут насмешил фанатов.