У Польщі у ДТП у місті Торунь загинув молодий українець, ще чотирьох постраждалих госпіталізували до лікарні.

Так, стало відомо, що у понеділок, 25 січня близько 9:20 польські надзвичайники отримали повідомлення про ДТП за участі чотирьох автівок. Водій однієї з автівок загинув на місці, ще чотирьох постраждалих госпіталізували до лікарні. Загиблим кермувальником виявився українець, передає “Poza Toruń“.

У ДТП у Польщі загинув українець, фото “Poza Toruń“
У ДТП у Польщі загинув українець, фото “Poza Toruń“

Відомо, що дорожньо-транспортна пригода трапилась на 8-му кілометрі автошляху S10. У ДТП зіштовхнулись 3 пасажирські автівки та 1 вантажівка. Загалом в автомобілях перебувало 9 людей, 4 з яких (дві жінки та двоє чоловіків) були доставлені до лікарні. Один з чоловіків, легковий автомобіль Volvo, загинув на місці.
Згідно з попередніми висновками торунських полісменів, відбулось лобове зіткнення автомобіля Volvo та Renault Маster, після чого заділи ще два транспортні засоби. Водій Volvo загинув на місці події.

У ДТП у Польщі загинув українець, фото “Poza Toruń“
У ДТП у Польщі загинув українець, фото “Poza Toruń“

Про те, що загиблим виявився українець, повідомили на facebook сторінці “Funeralia Олег Мілінський – Міжнародні ритуальні послуги”.

“В жахливій ДТП в Польщі загинув наш земляк. Сумуємо разом з рідними та близькими. Тримайтесь”, – ідеться у повідомлені.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві фура ледь не злетіла з мосту в Дніпро через слизьку дорогу. На щастя, на момент аварії на мосту не було інших автомобілів, тому обійшлося без постраждалих.

Як повідомляв портал Знай, кияни влаштували розсадник ковіда прямо в маршрутці-маски не врятують. У маршрутному таксі №904 можна було спостерігати переповнений салон, недотримання соціальної дистанції і масочного режиму.

Також Знай писав, що у Києві евакуатору дісталося від водія, чий транспортний засіб лон спробував відвезти. Він з ножем накинувся на службову техніку і перерізав стропи підйомника.