Львів'яни поскаржилися на жахливий стан маршруток, які курсують містом.
Про це у соціальній мережі фейсбук написала львів'янка Oksana Filinska.
Так, львів'янка опублікувала фото однієї з львівських маршруток та відзначила, що такий транспорт не повинен їздити у культурній столиці України. На фото видно, що маршрутка виглядає досить обшарпаною та зношеною від постійного перевезення великої кількості людей.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Дуже люблю своє рідне місто Львів. Є чим пишатися. Надзвичайна архітектура, неймовірні мешканці, захоплюючі заходи. Місто, яке вміє дивувати та радувати. Але, інколи доводиться дивуватися деяким львів'янам, які не люблять своє місто, на першому місці для них - збагачення любою ціною.
Бо як ще можна зрозуміти людей, які на маршрут посилають такий транспорт. І як після цього, комусь розказувати про європейське місто, про культурну столицю України. Враження, що ти в якійсь Богом забутій країні третього світу...", - написала львів'янка під опублікованим фото маршрутки.

Нагадаємо, на Хмельниччині безстрашний маршрутник схопив злочинця прямо в салоні: куди зібрався? Водій маршрутки самостійно затримав злодія, який намагався вкрасти гаманець в однієї з пасажирок.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Тернополі зухвалий маршрутник "зім'яв" пенсіонерку, копи шукають свідків: "Хто бачив?"

Також, "Знай.ua" писав, чернівецьких маршрутників змусять вимкнути улюблену музику, пасажири раді: Бах замість блатняка

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще