У Львові є гарна традиція вітати своїх довгожителів, які відсвяткували 100 і більше років. Першою в 2021 році привітання приймала Татяна Федюкова.

В гості до львів'янки прийшли представники управління соціального захисту від громади. Вони привітали жінку та вручили презент у вигляді 5 тисяч гривень, пам'ятну монету та вітальний лист від очільника міста Андрія Садового. Проце повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

фото: пресслужба Львівської міської ради

Загалом у 2021 році свої сто та більше років відзначатиме 50 осіб. Серед них — 9 чоловіків та 41 жінка.

Також в Шепетівці, що на Хмельниччині, довгожителька святкує свій ювілей. Надії Остаповні виповнилося 100 років. Таким чином, повідомляється, що відзначила свої сто років жінка в середу, 20 січня. У цей прекрасний день вона отримала численні привітання від родичів, а також від самої заступниці міського голови Галини Безкоровайної.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Жінка була дуже рада тому, що про неї не забули і прийшли привітати додому.

Нагадаємо, на Львівщині довгожитель відсвяткував 100-річний ювілей: "мрію дожити до 110"

Як повідомляв портал "Знай.uа", 100-річна закарпатка пережила Сталіна і Гітлера і посміхнулася українцям: "Молитва і добрі справи"

Також, "Знай.uа" писав, що чернівчанка відсвяткувала столітній ювілей-пережила дві війни і бачила зміну епох