Львівська мерія заявила, що подорожчання проїзду у міських маршрутках не буде. Наразі за проїзд у маршрутках львів'яни платять 7 гривень, проте перевізники заявляють, що економічно обґрунтований тариф - 14 гривень.

Нещодавно львівські автобусні перевізники попросили міськраду переглянути вартість проїзду в автобусах та розрахувати новий економічно обґрунтований тариф. При цьому різницю між тарифами для пасажирів та економічно обґрунтованим тарифом просять покривати з міського бюджету. Своєю чергою у Львівській мерії заявили, що найближчим часом підвищувати вартість проїзду не збираються.

Маршрутки, фото: скріншот з відео
Маршрутки, фото: скріншот з відео

Зазначимо, що у понеділок, 25 січня, перевізники представили свої розрахунки нового тарифу членам комісії транспорту, зв’язку та міської мобільності ЛМР, про це ZAXID.NET розповів голова Асоціації перевізників Львівщини Іван Велійка.

"Ми просимо, щоб ЛМР виставила економічно обґрунтований тариф і визначила реальний тариф, який зможуть оплачувати львів’яни. Різницю між цими тарифами необхідно передбачити в міському бюджеті", – розповів Іван Велійка.

Наразі економічно обґрунтованим тарифом і приватні, і комунальний перевізник «АТП-1» вважають 14 грн.Перевізники зазначають, що відколи востаннє підвищували вартість проїзду, 1 лютого 2019 року, змінилася низка показників, що впливають на тариф, зокрема вартість пального, газу, електроенергії та мінімальна зарплатня.

Нагадавши, на Хмельниччині безстрашний маршрутник схопив злочинця прямо в салоні: куди зібрався?

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Тернополі зухвалий маршрутник "зім'яв" пенсіонерку, копи шукають свідків: "Хто бачив?"

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Також, "Знай.uа" писав, чернівецьких маршрутників змусять вимкнути улюблену музику, пасажири раді: Бах замість блатняка