У Маріуполі власниця однієї з ветеринарних клінік через новий закон про державну мову, вирішила зробити знижку для російськомовних.

Про це вона повідомила в соціальній мережі фейсбук.
Так, стало відомо, що в Маріуполі Донецької області, через новий закон про державну мову, власниця ветклініки пропонує 50% знижки. Але тільки тим клієнтам, які будуть просити обслуговувати їх російською мовою.

Допис у фейсбук
Допис у фейсбук

"По парних числах кожного місяця, при озвучуванні прохання про обслуговування російською мовою, знижка на всі види послуг 50 відсотків. Акція безстрокова", - сказано в повідомленні.

Реакція місцевих жителів не змусила себе довго чекати. Невідомі залишили написи українською мовою на будівлі ветеринарної клініки. Серед яких: "Останнє попередження"," Змий кров з рук","Смерть ворогам".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще