Пес по кличці Бончук щодня приходив до лікарні у турецькому місті Трабзон. Тут чотирилапий чекав на свого хазяїна, який лікувався у медичному закладі.
Так, стало відомо, що 14 січня Бончук коли його хазяїну Джемалю Сентурку стало зле, побіг за машиною швидкої допомоги, яка прямувала у лікарню міста Трабзон. Потім пес щодня навідувався до дверей закладу і чекав на хазяїна, передає The Guardian.

Турецький Хатіко, Фото Associated Press
Турецький Хатіко, Фото Associated Press

За словами доньки хазяїна пса Айнур Егелем, відвозити його додому було марно, адже чотирилапий щоразу повертається в лікарню. Охоронець медзакладу Мухаммет Акденіз розповів, що Бончук приходить щодня близько 9 ранку і чекає до ночі біля дверей лікарні. Щоразу, коли двері відчинялися, пес заглядав всередину, але ніколи не заходив.
Вже за шість днів чоловік та пес нарешті возз'єдналися, коли чоловіка вивезли з лікарні в інвалідному візку.
"Він дуже до мене звик. І я теж постійно сумую за ним", — сказав чоловік.

Нагадаємо, раніше львів'янам нагадали про безпритульних хвостиків, які мріють про сім'ю та дім: "вони такі ж, як ми"

Як повідомляє портал Знай На Закарпатті пенсіонерка роками живе на вулиці, неможливо допомогти: "Сама вибрала"

Також Знай писав, що У Києві бездомні втекли від морозів у метро - " сплять на граніті, обіймаючи собак"

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще