Відомий український співак та шоумен Дзідзьо має мільйонну аудиторію в Instagram та часто тішить своїх фанатів новими світлинами чи подробицями з життя.
Цього разу Дзідзьо сфотографувався з кількома відомими артистами та розповів, що разом з ними готує весняний сюрприз для прекрасної половини людства. На фото Дзідзьо позує разом з Alekseev, Олександром Пономарьовим та Артемом Пивоваровим.

  Дзідзьо, Alekseev, Олександр Пономарьов та Артем Пивоваров, Фото instagram dzidzio
  Дзідзьо, Alekseev, Олександр Пономарьов та Артем Пивоваров, Фото instagram dzidzio

"Готуємо з любов‘ю для усіх дівчат і жінок весняний подарунок🎁", - написав Дзідзьо під опублікованим фото.

На фото артисти позують на фоні студії "З ранку до ночі Records". Імовірно артисти записують для жінок музичний сюрприз, який презентують вже 8 березня. У коментарях користувачі мережі відзначили, зо це має бути щось неймовірне, адже зібратися такі талановиті співаки.

"Ну нічого собі!!!😮 Уявляю, як це буде круто!", "Побільше україномовних пісень хлопці!", "Будемо чекати з нетерпінням 🤗😘😍😍", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Олександр Пономарьов обійняв найріднішу, зворушливо до сліз: "Моя Зоя"

Як повідомляв "Знай.ua", Ірина Білик заколядувала шикарними зубами Алексєєва: "У будинок кожного"

Знай.ua писав, Пономарьов, Дзідзьо і Білик запалили під ялинкою під Jingle Bells, тільки оленів не вистачає