Чиновник "Львівської залізниці" Володимир Гавронський заплатить штраф за незаконне використання електрики. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Повідомляється, що 24 грудня 2020 року Тернопільський Апеляційний суд звільнив співробітника "Львівської залізниці" Володимира Гавронського, який незаконно використовував електрику для майнінгу криптовалюти на одному з підрозділів залізниці на Тернопільщині.

Згідно з рішенням суду, чиновника звільнили від тюремного ув'язнення, однак він зобов'язаний відшкодувати суму збитку, який завдав "Укрзалізниці" у розмірі 412 тисяч гривень. При цьому, сума яку Володимир Гавронський заробив на Майнінг криптовалюта не відома.

Комп'ютер для майнінгу, фото: Укрзалізниця
Комп'ютер для майнінгу, фото: Укрзалізниця
Комп'ютер для майнінгу, фото: Укрзалізниця

Крім цього суд призначив чиновнику випробувальний термін, протягом якого він повинен повідомляти про зміну свого місця проживання і місця робота, а також періодично з'являтися в органах з питань праці для реєстрації.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

У 2019 році Володимир Гавронський був заступником начальника підрозділу "Львівська дистанція захисних лісонасаджень", що входить до "Львівської залізниці". В його обов'язки входила організація вирубки лісу біля залізниці, в його розпорядження також знаходилися гаражі та автобаза.

В одному з цих приміщень, в період з червня по листопад 2019 року він незаконно встановив 100 комп'ютерів для Майнінг криптовалюта, які під'єднав до електромережі підприємства.

Нагадавши, затриманий у Києві топ-чиновник СБУ втік з-під варти в наручниках - "З України не виїде"

Як повідомляв портал "Знай.uа", секретар Зеленського Мендель стала грудьми На захист гаранта після трагедії: "Виправляти помилки"

Також, "Знай.uа" писав, наступник Кернеса Терехов засвітив шикарні туфлі від італійського бренду: всього 5 мінімалок