Львів'яни наплювали на день жалоби 23 січня. Про це розповіла Світлана Голдінова на сторінці "Варта1" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 23 січня у Львові жителі міста наплювали на день жалоби і влаштували гулянку з музикою і танцями.

Дійство відбувалося в кафе під назвою "Кава без назви" і поліцейські не поспішали нічого зупиняти.

"Як дотримується день жалоби кафе "Кава без назви", Музика на весь двір, танці. На зауваження мешканці не реагують. Поліція теж не поспішає вгамувати цей безлад." - написала Світлана Голдінова.

Публікація Світлани Голдінової: Facebook Варта1
Публікація Світлани Голдінової: Facebook Варта1
Публікація Світлани Голдінової: Facebook Варта1

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

До публікації жінка додала відео, на якому можна побачити скупчення людей біля закладу та почути гучну музику.

Варто зазначити, що президент України Володимир Зеленський підписав указ, яким оголосив 23 січня днем жалоби у зв'язку з трагедією, яка сталася в будинку пристарілих в Харкові 21 січня.

Згідно з указом в цей день по всій території країни повинен бути приспущений державний прапор. Також мають бути скасовані розважально-концертні заходи та внесені зміни до програм теле-радіо передач.

Нагадавши, секретар Зеленського Мендель стала грудьми На захист гаранта після трагедії: "Виправляти помилки"

Як повідомляв портал "Знай.uа", харківські будинки престарілих забиті вщерть і плюють на безпеку - трагедія ризикує повторитися

Також, "Знай.uа" писав, названо власника згорілого будинку престарілих у Харкові: тримає місто в кулаці