У Львові в одному із тролейбусів, що курсують за маршрутом № 33, виявили літню жінку із втратою пам’яті. Про це повідомили у спільноті «Варта 1» у соцмережі Facebook.

Як зазначається, на розгублену бабусю звернула увагу контролер тролейбуса. Жінка не могла розповісти ні як її звати, ні де вона мешкає.

Жінку висадили з тролейбуса і лишили під наглядом активістів на зупинці на вулиці Хімічній, навпроти супермаркету «Ашан». Небайдужі громадяни викликали до пенсіонерки правоохоронців та бригаду швидкої допомоги.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Після розпитувань бабуся ніби пригадала, що її звуть Камінецька Наталія Петрівна, і в неї є син – Камінецький Дмитро Васильович. Втім, вона не була в цьому впевнена.

Трохи пізніше зявилася інформація про те, що родичі бабусі щасливо відшукалися – невістка пенсіонерки забрала її з лікарні.

«Я була свідком на зупинці поліцейські і дівчина завзято допомагали. Молодці!», - написала у коментарях до посту львів’янка.

Нагадаємо, у Києві зник молодий бородань, рідні в жаху: "у нього коронавірус!"

Як повідомляв портал " Знай.ua", у Тернополі зникла школярка з собачкою: вийшла на прогулянку і крізь землю провалилася

Також, " Знай.ua " писав, на Буковині 15-річний школяр колядував чотири дні, мати ледь не посивіла