Український посол у Франції повідомив про позитивну динаміку щодо самопочуття побитого підлітка в Парижі.

Про це Вадим Омельченко написав на своїй сторінці в Facebook Twitter.

Відомо, що ще 15 січня в Парижі стався напад на українця – близько 10 невідомих молодих людей напали на групу студентів під Ейфелевою вежею. Багатьом вдалося втекти, проте під удар потрапив 15-річний українець Юрій. Його побили залізними палицями і кинули вмирати в центрі міста.

Побитий підліток Юрій / фото: Twitter
Побитий підліток Юрій / фото: Twitter

Вже більше тижня підліток перебуває в місцевій лікарні в штучній комі. У нього діагностували множинні переломи рук, ребер, травма очей, ножові поранення і пробиття черепа в декількох місцях. Його стан оцінюється як важкий.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

" обнадійливі новини про юнака Юрія. Як повідомив під час зустрічі з консулом завідувач реанімаційним відділенням госпіталю Некер, стан важкий, але є позитивна динаміка. Лікарі планують почати процес виведення зі штучної коми для подальшої реабілітації", - розповів посол України у Франції Вадим Омельченко.

Пост Вадима Омельченка в Twitter / скріншот
Пост Вадима Омельченка в Twitter / скріншот

Для з'ясування обставин посольство України звернулося до прокуратури Парижа, а українців, які перебувають у столиці Франції, попросили повідомити будь-яку інформацію, пов'язану з подією. Консул України у Франції перебуває на постійному зв'язку з рідними.

Нагадаємо, раніше під Києвом розбійники побили і пограбували жителів елітного містечка, українці обурені - " хтось бреше!"

Як повідомляє портал Знай.ІА, Довірливі українці масово потрапляють на нову схему карткових шахраїв.

Також Знай.ІА писав, що У Києві схопили банду нахабних злодійок: одна відволікає, друга грабує.