Відомий український співак та шоумен Михайло Хома, який більше відомий під псевдонімом Дзідзьо часто публікує у своєму Instagram нові світлини чим тішить фанатів.
Цього разу Дзідзьо опублікував миле фото з песиком та розчулив мережу. Так, Дзідзьо опублікував фото на якому позує з песиком по кличці Рагнар. Артист відмітив, що це пес породи мітельшнауцер.

Дзідзьо, фото instagram dzidzio
Дзідзьо, фото instagram dzidzio

На фото артист ніжно обійняв та притис песика до себе. При цьому чотирилапий гарно позує та дивиться просто у камеру. Для знімка Дзідзьо обрав толстовку червоного кольору та чорну безрукавку, доповнив свій образ артист кепкою.

"Мітельшнауцер - Рагнар 🐶бородатий песик", - написав артист під опублікованим фото.

Фанатам Дзідзьо припав до душі його знімок з чотирилапим пухнастиком і вони прийнялися коментувати побачене.

"Гарненькі та бородаті", "Який він класнючий! Маю двох білих цвергшнауцерів і мрію про міттеля 😍", "Вони супер", "Круто🎉.. Шнауцери - дуже сімейна порода собак..... У нас цвергшнауцер ОСКАР - вже 6 місяців... МЕГАПОЗИТИВЧИК", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

Повідомлялося, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.