У Львові лікар пожертвував гроші, які отримав за номінацію “Найкращий медичний працівник” на потреби онкохворих дітей.
Про це інформує Еспресо.Захід.
Так, стало відомо, що львівський лікар Андрій Голод пожертвував 10 тисяч гривень для онкохворих діток. Чоловік зробив він це у рамках благодійної акції від Українського лікарського товариства у Львові.
Варто зазначити, що у серпні 2020 року фельдшер бригади екстреної медичної швидкої допомоги Андрій Голод отримав орден святого Пантелеймона у номінації “Найкращий медичний працівник”.

Андрій Голод, Фото: Українське лікарське товариство у Львові
Андрій Голод, Фото: Українське лікарське товариство у Львові

Ця нагорода, це так званий “медичний Оскар” від Українського лікарського товариства у Києві. Разом з орденом львівському медику вручили грошову винагороду — 10 тисяч гривень. Ці гроші медик передав на потреби онкохворих дітей з Чорнобильської лікарні.

“Я не хотів, щоб цей мій крок афішували. Сам здивувався, коли сьогодні зранку прочитав про це у “Facebook”. Якось так жив завжди, що намагаюся з кожної зарплати віддавати певну суму на щось добре. А тут трапилася така нагода — виявляється, до ордену святого Пантелеймона йде грошова нагорода, ще й немала. Я собі тоді просто подумав, що я без цих грошей можу обійтися, — розповів Андрій Голод.

Нагадаємо, що в Києві медики дивом врятували дворічного малюка: "Мама не дозволила в лікарню"

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові медики запустили серце чоловіка посеред вулиці: "Впав з велосипеда"

Також, "Знай.uа" писав, що закарпатські лікарі зробили неймовірне для жінки з епілепсією - народилася заново

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще