У депутата Львівської обласної ради Григорія Козловського померла мати.
Про це політик повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук.
Так, стало відомо, що у ніч на п’ятницю, 22 січня, померла мати депутата Львівської обласної ради від “Європейської солідарності”, президента футбольного клубу “Рух” Григорія Козловського.

У Григорія Козловського померла мати, фото з фейсбук
У Григорія Козловського померла мати, фото з фейсбук

“Сьогодні прийшла велика біда у нашу родину, не стало моєї дорогенької та солоденької матусі!

Мамцю, як я шкодую, що ми не змогли Вас врятувати! Мамусь, як я шкодую, що мені не хватило життя сказати Вам, як я Вас люблю, мам, як я шкодую, що інколи був скупий на емоції й не завжди міг показати, яка у мене була біль на серці, коли Ви хворіли! Матусь, як шкодую, що лишній раз просто не приїхав до Вас, щоб просто Вас обняти та поцілувати, матусю, як я шкодую, мамця моя дорогенька, як мені боляче!

Мамусь, я розбитий, я не розумію як ми всі будем без Вас! Мамця моя солоденька, спочивайте з миром і хай земля Вам буде пухом! Я знаю, мам, що Ви будете нас усіх і надалі пильнувати з небес та дивитись за усіма нами! Спочивайте з Богом!” – написав Григорій Козловський.

Наразі про дату та місце прощання з мамою Григорія Козловського нічого не відомо. Висловлюємо щирі співчуття політику та його родині.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Харкові від коронавірусу помер легендарний і геніальний хірург: "На його рахунку сотні врятованих життів" Медик помер на 66-му році життя.

Також портал Знай.uа писав, що на Тернопільщині вбивця тату-майстра отримав довічне: ні краплі жалю. Суд виніс остаточне рішення, але вбивця може подати апеляцію.

Також портал Знай.uа писав, що у Чернівцях раптово зупинилося серце працівниці Наукової бібліотеки ЧНУ імені Юрія Федьковича - жінці було лише 48 років.