Трагічно загинув український військовослужбовець, який виконував службові обов’язки у складі 18 окремого вертолітного загону Місії ООН зі стабілізації в ДР Конго.
Про це повідомила Одинадцята Окрема Бригада у фейсбук.
Так, стало відомо, що у Демократичній республіці Конго загинув військовослужбовець 11-ї окремої бригади армійської авіації "Херсон" старший лейтенант ЗСУ Олександр Мулявка. Наразі причина смерті військовослужбовця не повідомляється.

Олександр Мулявка, Фото: Одинадцята Окрема Бригада
Олександр Мулявка, Фото: Одинадцята Окрема Бригада

Відомо, що військовослужбовець виконував службові обов'язки у складі 18-го окремого вертолітного загону миротворчої місії ООН.

Скріншот посту у фейсбук
Скріншот посту у фейсбук

"Командування та особовий склад 11 окремої бригади армійської авіації «Херсон» висловлює щирі співчуття батькам, рідним та друзям у зв'язку з трагічною загибелю офіцера, друга, побратима. Ми завжди пам'ятатимемо тебе! Вічна пам'ять!", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, на Луганщині виявили заборонені міни російського виробництва

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, окупанти обстріляли приватний сектор Водяного із забороненої зброї

Також Знай.ua писав, герої ЗСУ готуються до нападу ворога по повній