У Білорусі правоохоронці на добу затримала дівчину за біло-червоні штани.
Про це повідомляє "Наша Ніва".
Так, стало відомо, що в Білорусі в місті Гродно затримали дівчину за біло-червоні штани. Відомо, що в неділю вона через прохолодну погоду одягла штани з біло-червоними лампасами, взяла каву, розговорилася по дорозі з жінкою. Вони удвох йшли в бік Молодіжного центру, коли ззаду підбігли омонівці і запропонували пройти в бус.

Любов Сарлай, фото: instagram lubashasarlai
Любов Сарлай, фото: instagram lubashasarlai

" У протоколі написали, що я брала участь у пікеті, кричала «Живе Білорусь». Але міліціонер від руки ще складав пояснювальну - там було про колір штанів, який порушує громадський порядок. Я здивувалася: що, таке зараз в документах пишуть?» - розповідає жінка.

Після цього вона і її знайома провели ніч в ізоляторі. А вже в понеділок по скайпу відбувся суд. У протоколі затримання зазначено, що її "колір штанів порушує суспільно-політичну обстановку". Крім доби в ізоляторі їй виписали штраф 580 рублів (близько 7000 грн).

Нагадавши, що молода білоруска втекла від Лукашенка до Львова і відкрила страшну правду: "боюся за своє життя"

Популярні новини зараз
В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще