Юній українці, яка мужньо бореться з онкологією, потрібна термінова допомога.
Про це повідомляє ТСН.
Так, стало відомо, що 12-річна Ксенія намагається подолати онкологію - лімфому Ходжкіна. Зараз дівчинка перебуває під наглядом турецьких лікарів.

Ксенія потретує допомоги, фото з instagram
Ксенія потретує допомоги, фото з instagram

Все почалася ще влітку 2020 року, саме тоді батьки запідозрили щось недобре. Батьки помітили на шиї дитини шишку і відразу ж почали обстежитися. І незабаром підтвердилися найгірші побоювання.

"Складність полягала в тому, що у Ксенії в грудній клітці лімфатичні вузли стали величезних розмірів і коли вони з'єдналися, утворили величезний розмір — 117×70×85 мм", — розповідає мама дівчинки.

Лікарі відразу почали лікування в Києві, але після перших 4 блоків хіміотерапії, хвороба тільки дала прогрес. Після цього батьки дівчинки почали шукати клініку за кордоном, яка буде готова прийняти їх дочку. Незабаром клініка в Туреччині погодилася допомогти юній Ксюші.

"Лікарі говорять тепер про 2-5 високодозових хімій, далі аутологічна трансплантація клітин кісткового мозку, а потім променева терапія 20 сеансів", — розповідають рідні дитини.

Таке лікування може обійтися в 100 000 доларів, яких у сім'ї після тривалого лікування в Україні, вже немає. Якщо вас не залишила байдужими історія Ксенії, то допоможіть їй одужати.
Реквізити для допомоги:
ПриватБанк
5168745100812426
4149439317762221
Данилова Вікторія

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще