У Львові в одному з районів міста невідомі викрали дитячі санчата просто з під'їзду.
Про це у соціальній мережі фейсбук у спільноті "Варта-1" повідомив львів'янин Ivan Sich.
Так, стало відомо, що у Львові у вівторок, 19 січня у мікрорайоні Левандівка на вулиці Роксоляни, 25 невідомі викрали дитячі санчата. Варто зазначити, що дитячі санчата стояли у під'їзді будинку.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Такий вчинок вразив потерпілого львів'янина і він заявив, що напевно злодії були настільки бідними, що не могли дозволити собі придбати санчата. При цьому іронічно додав, що при особистій зустрічі може віддати спинку до санчат, яка йшла з ними у комплекті.

"Викрали санки з під’їзду, люди які таке зробили чи роблять ви настільки бідні !?)) чи що з вами не так !??)) В мене залишилась спинка яка ішла в комплекті віддам при зустрічі !!!", - сказано у дописі львів'янина.

Нагадаємо, Знай писав, що в Запорізькій області масово крадуть номери з машин. Грабіжники знімають з автомобілів номери, і залишають просто на лобовому склі під двірниками записку з номером телефону.

Також Знай повідомляв, що поліція в Лудзькому воєводстві Польщі затримала чоловіка, який напав, пограбував і образив громадянина України.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Хмельницькій області невідомі пограбували церкву.