На Львівщині зупинилося серце відомого спортивного діяча, колишнього директора СДЮШОР "Олімп-Л" Романа Щибри.
Про це у фейсбук повідомило Відділення НОК України у Львівській області.
Так, стало відомо, що на Львівщині на 58-му році життя перестало битися серце колишнього директора СДЮШОР "Олімп-Л", старшого викладача кафедри фізичної культури Львівського національного аграрного університету Романа Щирби.

Роман Щибра, фото зі сторінки НОК України у Львівській області
Роман Щибра, фото зі сторінки НОК України у Львівській області

"Олімпійська родина Львівщини щиро співчуває рідним, близьким, колегам Романа Івановича. Нехай земля йому буде пухом, а Господь дарує Царство Небесне та вічний спокій його душі!", - сказано у повідомленні Відділення НОК України у Львівській області.

Варто зазначити, що прощання з Романом Щиброю відбудеться у четвер, 21 січня о 14 год. 00 хв. в Ритуальному залі (зліва біля каплички) на вулиці Пекарській.

Нагадавши, у Хмельницькому зупинилося серце заслуженого артиста України, городяни ридають: "Ціла епоха..."

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Чернівцях поховали молодого колегу Вакарчука, сльози рікою: "Хай буде тобі блюзом земля"

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Також, "Знай.uа" писав, на Львівщині рак обірвав життя талановитої вчительки: діти затихали, коли вона заходила до класу