Помер відомий український дизайнер Сергій Єрмаков. Про це розповіла подруга модельєра Світлана Вольнова на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Світлана Вольнова повідомила, що 20 січня пішов з життя талановитий український дизайнер Сергій Єрмаков.

"Помер наш прекрасний, наш дивовижний, наш найталановитіший дизайнер Сергій Єрмаков, друг мій улюблений. 20 січня сонячним ранком, вибачте більше писати не можу занадто боляче ..." - написала Світлана Вольнова.

Публікація Світлани Вольнової: Facebook
Публікація Світлани Вольнової: Facebook
Публікація Світлани Вольнової: Facebook

Пізніше дівчина запропонувала провести флешмоб в пам'ять про померлого дизайнера суть якого полягає в демонтсрации знімків з його нарядах. До публікації Світлана Вольнова прикріпила фото в образі, який зробив Сергій Єрмаков.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На порталі ТСН також висловили скорботу з приводу смерті дизайнера. У матеріалі підкреслили, що Сергій Єрмаков кілька років тому пробував вести колонку на сайті ТСН.

Дизайнер написав всього лише один матеріал, де розповів про двох легендарних особистостей в світі моди-Коко Шанель і Мадонні.

Багато хто згадує Сергія Ярмакова, як цікаву людину, яка завжди робила запам'ятовуються і яскраві роботи. Його вбрання користувалися великою популярністю у знаменитостей і цінувалися серед експертів в світі моди. Україна втратила дійсно талановитого дизайнера.

Сергій Єрмаков, фото: Facebook Світлана Вольнова
Сергій Єрмаков, фото: Facebook Світлана Вольнова
Сергій Єрмаков, фото: Facebook Світлана Вольнова

Нагадавши, на Хмельниччині помер легендарний ведучий Семенюк, українці ридають: такий талант...

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Буковині помер ветеран АТО, Українці в сльозах: "Спи спокійно, герой"

Також, "Знай.uа" писав, у Харкові помер легендарний вчений: його називали другим Ейнштейном