На Львівщині зупинилося серце відомого поета та графіка Романа Садловського. Відомо, що чоловік тривалий час боровся з хворобою.

Про це повідомила в соціальній мережі Facebook дружина його брата Юрія Маріанна Венцек-Садловська.
Так, стало відомо, зо у Львові на 56-му році життя помер Роман Садловський, український поет та графік. Відомо, що Роман Садловський тривалий час хворів.

Роман Садловський, фото х фейсбук
Роман Садловський, фото х фейсбук

Варто зазначити, що через локдаун поховання поета відбудеться тільки в присутності найрідніших.
Для довідки:
Роман Садловський народився 30 жовтня 1964 року у Львові. Він закінчив Львівську середню школу № 33, а у 1986 році філологічний факультет Львівського університету імені Івана Франка. Садловський працював викладачем у системі профтехосвіти, на бібліотечній роботі.
Поет написав збірку “Зимівля”, книжок візуальної поезії “Сонні сонця”, “Два вікна”. Працював у галузі поезографіки. Садловський належав до літературних груп “Лугосад”, “Наукове і мистецьке братство зорослова”.

Раніше повідомляли, зупинилося серце професора ЧНУ, чернівчани не ховають сліз: "Був вірним товаришем".

Як повідомляв Знай.uа, у Хмельницькому зупинилося серце заслуженого артиста України, городяни ридають: "Ціла епоха...".

Знай.uа писав, на Закарпатті раптово помер відомий кардіолог, врятував сотні сердець: "Не вберегли...".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще