Небайдужі ніжинці рятували атовця та тата двох маленьких дівчаток. В Інституті серця Олександру Зеленяку повідомили, що у нього пролапс мітрального клапана та можливий відрив однієї з хорд.

На лікування чоловікові потрібно було 100 000 гривень, ця сума була захмарною для родини та в короткі терміни вони не могли знайти гроші. На кону була кожна хвилина, адже будь-якої миті серце тата двох дівчаток могло зупинитися. На допомогу чоловікові прийшли ніжинці, які за три дні зібрали необхідну суму на порятунок земляка, передає портал " Мynizhyn".

Олександр Зеленяк Фото: mynizhyn.com
Олександр Зеленяк Фото: mynizhyn.com


Чоловіка оперативно направили на операцію, і у п'ятницю, 15 січна його успішно прооперували. Родичі та близькі Олександра щиро подякували всім, хто допоміг родині у таку скрутну хвилину.

Олександр Зеленяк Фото: mynizhyn.com
Олександр Зеленяк Фото: mynizhyn.com

"Це неймовірно, коли згуртовуються люди в біді однієї людини. Дякую за кошти та сильну позитивну енергетику, яка допомагала пережити цей тяжкий період. Хай все вертається вам сторицею. Ми всі разом здійснили мрію двох донечок Саші. Старшенька донечка Софійка намалювала малюнок, де зображено двох сестричок в образі маленьких дельфінчиків, які дивляться на зорі з бажанням скорішого повернення їхнього батька. Це ще попереду, все буде добре. Саша зараз в реанімації, стан стабільний. Через два тижні вже буде вдома", - написала Лариса Зеленяк.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що франківчанка з ампутованими ногами змушена переповзати через дорогу, щоб купити хліб.

Також Знай повідомляв, що маленький киянин Коля Мостовий страждає від рідкісної хвороби-синдрому Драве.

Нещодавно Знай передавав, що багатодітна мати із Запоріжжя втратила документи і зазнала цькування з боку городян.