Львів'яни поскаржилися на переобладнаний парк Культури, адже тепер там стало важку проводити час з дітьми.

Про це у спільноті "Львів без корків" у соціальній мережі фейсбук написав львів'янин Ігор Харачко.
Так, львів'яни поскаржилися, що в парку Культури асфальт замінили новою колотою бруківкою. Адже через це звичні зимові розваги львівської малечі стали проблематичними.

Львів, парк Культури, фото з фейсбук
Львів, парк Культури, фото з фейсбук

За словами місцевих жителів тепер тут не можна залити льодову гірку, яку вони робили щороку для місцевих дітлахів.

" На схилах асфальт замінили новою колотою гострою бруківкою, (не плутати з автрійською шліфованою) само собою сотні дітей дуже швидко до неї добрались і санки тепер не їдуть, а чешуть.... посередині стоїть великий борд який влітку використовують як екран тому там теж не проїхати. Льодяну гірку яку ми вкатували кожної зими тепер теж не залити. Дякую покращувачам за те, що вкрали дитинство у наших дітей", - сказано у повідомленні львів'янина.

Скріншот поста у фейсбук
Скріншот поста у фейсбук

Нагадаємо, що на Львівщині маленька принцеса проковтнула шматок дроту разом з тортом: дитину рятували 6 хірургів.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал Знай, у Чернівцях коронавірус обірвав життя молодої матусі, легені не витримали: "годувала грудьми і лікувалася вдома"

Також портал Знай писав, що українці масово купують отруєні гриби і не здогадуються, до смерті-крок: "дуже небезпечний токсин"