На Львівщині розшукують безвісти зниклого пенсіонера, який пішов з дому та не повернувся.

Про це у спільноті "Варта-1" у соціальні мережі фейсбук повідомила Василина Олексин.
Так, стало відомо, що на Львівщині розшукують безвісти зниклого Олексин Василя Володимировича. Відомо, що житель села Бужок Золочівського району пішов з дому ще 23 грудня 2020 року і не повернувся. Зазначається, що востаннє пенсіонера бачили 24 грудня в місті Золочів по вулиці Шевченка.

Олексин Василь, фото з фейсбук
Олексин Василь, фото з фейсбук

Особливі прикмети зниклого: був одягнутий у коричневу куртку, чорну шапку, сині штани та гумове взуття. Чоловік пам'ятає лише, що він проживає у селі Бужок, як звати не пам'ятає. Має провали в пам'яті.
Уважно придивіться до фото, якщо ви бачили чи знаєте щось про місцеперебування цього чоловіка, то прохання повідомити на спеціальні лінію 102, або ж за номерами телефонів 0980877453 - дочка Мирослава, 0980595972 - дочка Василина, 0956532899 - дружина Ольга. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я пенсіонера.

Нагадаємо, раніше у Польщі таємниче зникли двоє заробітчан зі Львова: рідні сподіваються на диво перед Різдвом

Як повідомляє портал "Знай.uа" у Чернівцях зник чоловік з психічними відхиленнями, рідні б'ють на сполох: "хворий і безпорадний"

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що під Тернополем знайшли тіло зниклого чоловіка: повис на дереві