Відомий український співак та шоумен Михайло Хома, який більше відомий під псевдонімом Дзідзьо привітав свою колегу по шоу-бізнесу з Днем народження.
Відповідне привітання Дзідзьо залишив на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.
Так, популярний шоумен привітав Олю Полякову з 37-річчям та побажав аби всі мрії зірки збувалися та вона завжди була щасливою.

Оля Полякова і Дзідзьо, instagram dzidzio
Оля Полякова і Дзідзьо, instagram dzidzio

"@polyakovamusic👸🏼 вітаю З Днем Народження, хай збуваються твої бажання🎁🌟", - так привітав Дзідзьо колегу по сцені.

Також співак оприлюднив фото на якому позує разом із популярною артисткою. На фото Полякова позує у своєму яскравому концертному вбранні та з короною на голові. При цьому Дзідзьо позує у жовтій футболці з написом "супер-пупер", при цьому доповнивши свій образ головним убором з пір'ям.

Варто нагадати, що популярна співачка Оля Полякова, у неділю, 17 січня відсвяткувала свій 37-й День народження. На свій День народження зірка відправилася разом з сім'єю на Мальдіви.

Оля Полякова, фото Instagram
Оля Полякова, фото Instagram

Напомним, ранее Полякова поиграла с DZIDZIO язычком, но Каменских помешала и прилегла на плечо

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Также Знай.uа писал, что Дзидзьо показал себя в молодости, никакой бороды и шляп: "Не могу поверить, что это я"