У Львові розшукують безвісти зниклу молоду дівчину, яка вийшла з дому та не повернулась.
Про це на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук повідомив координатор "Варта-1" Ігор Зінкевич.
Так, стало відомо, що шевченківським ВП встановлюється місцеперебування безвісти зниклої Бекеш Оксани Зіновіївни. Повідомляється, що дівчина 1990 року народження у п'ятницю, 15 січня близько 13:00 вийшла із дому та не повернулась.

Бекеш Оксана, фото з фейсбук
Бекеш Оксана, фото з фейсбук

Особливі прикмети зниклої: дівчина була одягнена у в'язаний шарф сіро-чорного кольору, куртку нижче колін бордового кольору, чорні штани, чорні черевики до колін.
Уважно придивіться до фото, якщо ви бачили чи знаєте щось про місцеперебування цієї дівчини, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102 або за номером телефону 0969410917. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я українки.

Нагадаємо, молодий батько жорстоко вбив чотиримісячного сина і "покаявся" над дитячим тельцем: "не любив..."

Як повідомляв портал "Знай.uа", жінка, побита нареченим-садистом на Закарпатті, залишається в реанімації: "про смерть дітей ще не знає"

Також, "Знай.uа" писав, 14-річна Джульєтта посварилася з коханим і змусила копів посивіти – "влаштую пожежу і викинуся з вікна!"

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще