У Львові помітили жінку з дитиною, які блукають містом та просять у людей їжу і теплий одяг. Про це написала місцева мешканка, до якої завітали малюки, у спільноті «Варта 1» у соціальній мережі Facebook.

За її словами, до її помешкання постукали, і жінка з хлопчиком приблизно шести років попросили поїсти та теплого одягу.

«Я почала метушитися і швидко позбирала їжу і одяг теплий для дитини. Вони подякували і пішли... А в мене ступор! Чого я не викликала поліцію і соцслужби? Чого дитина жебракує невідомо з ким? І чи має взагалі та дитина, де ночувати? Цей пост для тих, кому ще постукають у двері. Негайно викликайте поліцію! Не розгубіться у цій ситуації, як я...», - написала жінка.

«Цікаво, як ті служби їй допоможуть, заберуть дитину в дитячий будинок», «Ви добре вчинили, ви ж не знаєте їхньої ситуації, можливо, це і на краще», - вважають деякі городяни.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

«Поступок гідний, але добре роздивіться, чи часом Вас не обікрали...», «Підіть подивіться біля будинку, чи не викинули ваші речі. Минулі роки так ходили, то потім все лежало покинуте, вони тільки на гроші розраховують», «Скоріше за все, дитину просто використовують в корисливих цілях! І саме дитині потрібна допомога. А з нею аферисти, тому не лінуйтеся затримати і взнати, що до чого», - застерігають інші.

«Років 7 тому ходила старша жінка з 3 дітками, просила, хто що може дати. Казала, що сама виховує дітей-сиріт, просила, а очі не могла підняти, соромно було. Мама якраз подоїла корову, налила 4 пляшки молока, а ще дали насмажених налисників з сиром. Діти їли, а вона сльозами заливалася, казала, що дуже важко просити. Тоді набрали їм сумку картоплі і коли тато допоміг занести до маршрутки, то татові хотіла руки поцілувати. Є люди, які живуть в скруті, а через аферюг люди сумніваються в усіх», - розповіли бувальщину в коментарях.

Нагадаємо, раніше Спецоперація" Антисептик": Запорожець так боявся заразитися, що пограбував цілу кав'ярню

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Львові підловили хитрого жебрака на інвалідному візку: бігає, як спортсмен

Також «Знай.uа " писав, що Кияни зупинили маршрутку через нахабного кишенькового злодія-обчистив кишені і оком не моргнув