Стало відомо про те, що популярний український виконавець Дзідзьо привітав українців зі святом Василя і Старим Новим роком. На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram він опублікував новий знімок, де опублікував знімок з компанією людей в костюмах.

Таким чином, повідомляється, що на знімку співак стоїть в звичайних штанях і сорочці, а от інші люди на фото одяглися в різні наряди. Хтось в Національному, хтось з мішком на голові, когось нарядили в жінку.

Під постом Дзідзьо пише: "Пустіть Маланку тай в будинок, буде Маланка щось розповідати!!!!».

Раніше співак опублікував ролик, в якому засіяв прямо у дворі батьківського будинку. Зимові свята музикант провів вдома, разом з родиною. Вони зустріли разом Святвечір, Різдво, старий Новий Рік. Адже весь цей час, який обов'язково потрібно проводити з близькими вам людьми.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На ганку будинку своїх батьків він почав засівати пшеницею. Найголовніше, що в Україні нарешті випав сніг, і це надає атмосфери свята, +багато хто за ним встиг скучити, так як останні кілька років зима була безсніжна, і дуже тепла.

Нагадаємо, дружину Dzidzio застали в оточенні чужих чоловіків і келихів шампанське. Ярослава показала кадри за лаштунками зйомок новорічної передачі, але не уточнила який.

Як повідомляв Знай.ua , Dzidzio поганяв на оленях і відірвався зі Снігуронькою: "З Новим роком!".

Знай.ua писав, кума Дзідзьо Оля Цибульська втратила майже 14 кіло завдяки Джей Ло: "побачила і розплакалася"