Відома українська акторка Ольга Сумська має багатотисячну аудиторію і часто тішить своїх підписників у Instagram новими світлинами чи корисними порадами.
Цього разу Сумська оприлюднила яскраві кадри з відпочинку у Яремче та подякувала всім фанатам та хейтерам за коментарі.
Зірка відзначила, що не завжди у свою адресу бачить схвальні коментарі, на її сторінці є й багато недругів. Та попри це зірка подякувала всі їм і заявила, що її це загартовує.

Ольга Сумська \\ instagram olgasumska
Ольга Сумська \\ instagram olgasumska

"Я така, яка є...Дякую всім за теплі коментарі і навіть за жахливі, злі, люті, жовчні ...Мене це гартує! Адже ми не можемо всім подобатись, чи не так?❤️", - написала зірка.

На оприлюднених фото відома акторка позує серед неймовірно красивої природи у білій куртці. Свій образ Ольга Сумська доповнила традиційною українською хусткою, вишиванкою та взуттям у тон куртки.

Нагадаємо, що акторка поділилася відео, яке вона спеціально вирішила записати для своїх фанатів. На ньому Ольга Сумська дещо спародіювала діалект мешканців Закарпаття. Проте це сподобалося не всім користувачам мережі, і деякі українці відмітили, що акторка насміхається з діалекту місцевості у якій же й відпочиває.

"Туйво, зара ми їдемо по трасі", - сказала зірка.

Нагадаємо, Ольга Сумська віддячила одруженого чоловіка, про чоловіка ні слова: "Було незабутньо"

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", щаслива Сумська затягла чоловіка в Карпати-гори, сніг і скажена романтика

Знай.ua писав, рецепт різдвяної куті з секретним інгредієнтом від Ольги Сумської: "Всього дві ложечки"