У Польщі виявили тіло 34-річної українки. Відомо, що між подружжям стався скандал і згодом чоловік накинувся на дружину.

Про це повідомляє видання "Inpoland.net.pl" з посиланням на дані прокуратури.
Так, стало відомо, що в польському Соколув-Підлянському поліція виявила тіло 34-річної українки. Повідомляється, що жінку задушили. Тривогу підняли друзі українки, які повідомили в поліцію, що вона кілька днів не відповідає на телефонні дзвінки.

Поліція Польщі, Фото: lubelska.policja.gov.pl
Поліція Польщі, Фото: lubelska.policja.gov.pl

Її чоловік, 30-річний Лукаш, зізнався, що скоїв вбивство. Під час затримання він розповів, що між ними стався скандал і він під час лайки втратив контроль над собою і задушив свою дружину. Відомо, що жінка познайомилася з майбутнім чоловіком, коли приїхала на заробітки до Польщі.

" Він знущався над дружиною і вживав наркотики, це призвело до частих скандалів, і вони розбіглися. В останні кілька місяців пара вже не проживала разом і йшов шлюборозлучний процес", - розповіли знайомі Людмили.

Сиротою залишилася 3-річна дочка Людмили, а її чоловікові загрожує довічне ув'язнення.

Раніше повідомляли, юний франківчанин жорстоко розправився з найріднішими і похвалився в мережі- " ловіть мене, копи!".

Як повідомляв Знай.ua , 15-річна буковинка зважилася на страшне, батьки посивіли за секунди. Як повідомили в прес-центрі поліції Буковини, близько 12 години в селі Йорданешті померла дівчина, яка наковталася таблеток.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Знай.ua писав, 40-річний бізнесмен жорстко розправився з молодою дружиною і самоліквідувався.