11 січня, на Донбасі в районі Пісків від ворожої кулі загинув старший солдат Олег Андрієнко.

Солдат став першим загиблим у 2021 році. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці розповіла журналістка Наталія Нагорна.

"На фото Олег зі своїм сином Тимуром. Хлопчик народився влітку. Побратими взяли цю фотографію з Instagram Олега. Він дуже радів тому, що у нього народився син. Рідний брат Олега - в одному підрозділі, тільки на іншій позиції. Я знаю, що "на війні так буває". Навіть якщо у нас режим повного припинення вогню",- написала Наталія Нагорна.

Олег Андрієнко з сином, фото: natasya.nagorna
Олег Андрієнко з сином, фото: natasya.nagorna

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У пресслужбі 56 окремої мотопіхотної Маріупольської бригади також підтвердили загибель українського військового і розповіли деталі.

"Під час виконання бойового завдання отримав вогнепальне кульове поранення несумісне з життям наш побратим старший солдат Андрієнко Олег Віталійович 22.08.1983 року",- йдеться в повідомленні.

У військовій частині також підтвердили, що Олега залишився маленький син Тимур, якому немає ще й рочку, дружина Марина і мати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Донбасі загинула молода-красуня Військова, двоє янголят залишилися сиротами: "пішла на війну, щоб прогодувати діточок"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко провели тиждень на передовій - як зірки привітали солдатів

Також «Знай.иа " писав, що Війна на Донбасі забрала життя українського воїна: ворожа міна потрапила прямо в укриття