Львівський медколедж перетворився на тимчасову лікарню, так як лікарня швидкої допомоги переповнена хворими на коронавірусом.

Про це повідомляє UNICEF Ukraine, посилаючись на apnews.

50 ліжок розмістили у фойє коледжу. А ще 300 - у лекційних залах та аудиторіях. Завдяки цьому лікарня змогла прийняти вдвічі більше пацієнтів.

фото: apnews
фото: apnews

фото: apnews
фото: apnews

Керівник терапевтичного відділення лікарні Марта Сайко сподівається, що карантин зменшить навантаження на медичну систему:

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Зважаючи на зростання кількості випадків захворювання, багато пацієнтів надходять вже у важкому стані з ознаками дихальної недостатності".

фото: apnews
фото: apnews

фото: apnews
фото: apnews

фото: apnews
фото: apnews

Нагадаємо, 5 січня, з лікарні Львова виписали багатодітну маму Катерину Терлецьку, у якої шестеро дітей.

Їй поставили діагноз коронавірус, і протікав він не дуже легко. 90 відсотків легенів були вражені.

За дружину місцевого священика переживала чи не вся Львівська область. І ось, спочатку лікарі повідомили про повне одужання. Цей той випадок, який змушує повірити в диво. Два тижні жінка боролася за своє життя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українцям показали дитячу лікарню, яка більше схожа на карцер: "матраци з чужим ДНК і подушки-клопівники"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Лікарі розповіли про дитину, яка впала з п'ятого поверху в Чернівцях: тільки мотузки і врятували

Також «Знай.иа " писав, що У Львові лікарі виявили небезпечний синдром Кавасакі-ускладнення після коронавірусу