Після святкування Різдва українці масово ринули за кордон. Прикордонники вже з 9 січня почали фіксувати різке збільшення пасажиро-транспортного потоку.
Наразі виїзд з України переважає над в’їздом, особливо на ділянках кордону з країнами ЄС, про це інформує Державна прикордонна служба.

"На початок різдвяних свят пасажиропотік був на рівні 40 тисяч осіб. Вже 9 числа ми почали фіксувати його фактично різке збільшення, що пов’язано з бажанням українців виїхати або до місць роботи або проживання, особливо в країнах Європейського союзу", – повідомив речник Демченко.

Загалом за вихідні та святкові дні 7-10 січня кордон держави перетнуло більше 150 тис. осіб та близько 30 тис. автомобілів. А за минулу добу кордон перетнуло майже 70 тисяч людей.

За словами прикордонників, на цей час значних черг перед пунктами пропуску на державному кордоні України немає.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще