У Львові правоохоронці повідомили підозру у створенні злочинної організації "наглядачеві" за Личаківською виправною колонією.
Про це повідомляє пресслужба МВС України у фейсбук.
Так, львівські правоохоронці встановили, що незаконну діяльність угруповання організував 37-річний "наглядач" за Личаківською виправною колонією. Учасники цього угрупування займалися постачанням наркотичних засобів до колонії. До складу угрупування входили засуджені та мешканці області.

Фото: МВС України

"Діяльність злочинної організації викрили оперативники управління стратегічних розслідувань у Львівській області Нацполіції, слідчі слідчого управління поліції області за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури. Її учасники займалися постачання наркотичних засобів до виправної установи", - йдеться в повідомленні.

В поліції повідомляють, що за вказівкою організатора виконавці закуповували наркотичні засоби та психотропні речовини. Потім перекидали "товар" через паркан на територію колонії, а інші члени угруповання вже реалізовували наркотики засудженим.

Фото: МВС України

Відзначимо, що щоденний прибуток незаконного угрупування складав майже 20 тисяч гривень. Всі дії учасників злочинної групи відбувалися під контролем її організатора.

Раніше повідомляли, юний франківчанин жорстоко розправився з найріднішими і похвалився в мережі - "ловіть мене, копи!".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, 15-річна буковинка зважилася на страшне, батьки посивіли за секунди. Як повідомили у прес-центрі поліції Буковини, близько 12 години у селі Йорданешті померла дівчина, яка наковталася таблеток.

Знай.uа писав, 40-річний бізнесмен жорстко розправився з молодою дружиною і самоліквідувався.