В Черкаській області сталася НП, там чотиримісячна дитина померла від тілесних ушкоджень.

Про це повідомляють у поліції Черкаської області.
Так, стало відомо, що у суботу, 9 січня, близько 9 години ранку, до чергової частини Уманського районного управління поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що в селі Летичівка Черкаської області померла чотиримісячна дитина від тілесних ушкоджень.

На Черкащині батько вбив чотиримісячного сина, фото Національної поліції

На вказане місце оперативно виїхала слідча група, де правоохоронці встановили, що до смерті хлопчика причетний його 28-річний батько. Згодом з’ясувалося, що чоловік мав неприязні відносини до сина та були випадки, коли він бив його.
Чоловік повністю зізнався у скоєному, наразі його затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За вказаним фактом Уманським районним управлінням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 115 (Умисне вбивство) ККУ. Наразі ведеться слідство.

Раніше повідомляли, юний франківчанин жорстоко розправився з найріднішими і похвалився в мережі - "ловіть мене, копи!".

Як повідомляв Знай.ua, 15-річна буковинка зважилася на страшне, батьки посивіли за секунди. Як повідомили у прес-центрі поліції Буковини, близько 12 години у селі Йорданешті померла дівчина, яка наковталася таблеток.

Знай.uа писав, 40-річний бізнесмен жорстко розправився з молодою дружиною і самоліквідувався.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще