У Чикаго медики зробили 31-шу операцію пораненому на Донбасі українському воїну.

Про це інформують “Вікна”.
Так, стало відомо, що у п’ятницю, 8 січня український вояка Олег Івахнюк переніс чергову операцію. Варто зазначити, що це вже 31 хірургічне втручання за останніх шість із половиною років після важкого поранення в складі батальйону “Донбас” на Сході України.

Олег Івахнюк та отець Микола Бурядник, фото Вікна

Медики проводили операцію на пораненому стегні Олега, в яке влетіло три кулі одночасно і просто розтрощили кістку. Нога Олега на сьогодні коротша на 9 сантиметрів. Проблему взявся виправляти лікар Ярослав Дзвіник у “Swedish Hospital” міста Чикаго.
Під час хірургічного втручання біля операційної українського вояку підтримував отець Микола Бурядник.
Для довідки:
Олег Івахнюк, солдат добровольчого батальйону “Донбас”, який влітку 2014 року отримав поранення в стегно під Попасною на Луганщині. Три кулі залетіли в одне місце на стегні та потрощили кістку.

Олег Івахнюк та отець Микола Бурядник, фото Вікна

У 2019 році Олега взявся поставити на ноги фонд “Next Step Ukraine”, який відкрив сучасний реабілітаційний центр під Києвом. Зараз Олег Івахнюк у реабілітаційному центрі в Чикаго заново вчиться ходити. Крім того, нещодавно учаснику АТО безкоштовно поставили зубні імпланти.

Нагадаємо, путінські окупанти не дають відновлювати Донбас: стріляють по простих українцям

Як повідомляв "Знай.ua",різдвяні історії з передової: бійці ЗСУ поділилися своїми заповітними мріями

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Знай.ua писав, львів'яни везуть на Донбас Різдво, герої чекають: "Любов і 7 тисяч вареників"