У Львові, 10 січня, після важкої хвороби помер заслужений артист України Володимир Коциловський.

Про це повідомили у групі "Голос Прикарпаття" у Фейсбуці.

"Сьогодні вранці у Львівській клініці перестало битися серце заслуженого артиста України Володимира Коциловського. На жаль, хвороба виявилася сильнішою"– - йдеться в повідомленні.

Володимир Коциловський - співак, заслужений артист України. Після закінчення Львівської консерваторії - соліст Львівського обласного музично-драматичного театру імені Юрія Дрогобича. Учасник концертів на Чорнобильській АЕС (1986), керівник ансамблю «Галич» (1991), учасник Всесвітніх бойківських фестин. З 2005 року-керівник групи «Львівський вояж», передає zaxid.net.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Володимир Коциловський, джерело: Голос Прикарпаття
Володимир Коциловський, джерело: Голос Прикарпаття

6 липня 2020 року Володимир Коциловський відзначив 60-річчя. Останнім часом працював директором Народного дому в с. Торчиновичі. Також останнім часом організовував благодійні концерти для порятунку життів важкохворих людей.

А з осені 2020 року боровся і за своє життя. Лікувався у Львівській обласній клінічній лікарні з діазнозом мієлофіброз (хронічне запалення крові).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Коронавірус здолав Іхтіандра: помер зірка культового радянського фільму " Людина-амфібія"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Covid-19 забрав життя автора хітів Елвіса Преслі і Френка Сінатри

Також «Знай.иа " писав, що Україна прощається з легендарним композитором - його пісні співали Білик і Зібров