Відома українська співачка Руслана Лижичко опублікувала новий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Там вона розповіла, чим примітно 7 січня в їхній родині.

Таким чином, повідомляється, що в цей день сім'я Руслани святкує не тільки Різдво, а й день народження мами Ніни Лижичко. Вона, як каже сама Руслана, народилася під чарівною зіркою, на Різдво.

Все життя вона була і залишається для дочки тим самим промінчиком світла, які продовжує давати надзвичайну силу любити цей світ, це життя, і всіх людей всім серцем.

"Ти навчила мене любити і віддавати світло. Ти моя зоря " - підсумувала пост співачка Руслана.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що дівчина почала свою творчу діяльність ще в 1996 році, 25 років вона вже на сцені. Через 8 років, в 2004 році Руслані вдалося підкорити Європу, і завоювати перше місце на пісенному конкурсі Євробачення, яке тоді проходило в Туреччині. Це був тільки другий рік участі нашої країни на конкурсі, а вже такі приголомшливі результати.

Донині переможну пісню співають в Європах, і часто дівчина виступає з нею в країнах де проходить конкурс.

Нагадаємо, син Ротару прокоментував День Знань висолопленою мовою

Як повідомляв "Знай.ua" , ведучу 1 + 1 Людмилу Барбір засипали квітами після коронавірусу, народилася вдруге.

Також портал "Знай.ua" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.