Різдво, як відомо, є особливим святом для більшості українців. Вони зустрічають його сім'ями вдома, або ж на відпочинку. Тоня Матвієнко вибрала другий варіант, і опублікувала нову публікацію з українськими знаменитостями.

Таким чином, повідомляється, що це ті дні, коли будинки наповнені затишком. Тоня Матвієнко зустрічає Різдво зі своєю родиною в Українських Карпатах. І як виявилося, з українських зірок вона там не одна.

На новій публікації, яка опублікована в соціальній мережі Instagram, дочка Ніни Матвієнко з'явилася разом з вірою Кекелією, Ольгою Сумською та Людмилою Барбір.

"Різдво в Карпатах 2021" - підписала вона публікацію, яка складається відразу з декількох знімків.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зоряна компанія перетнулася там, і зробила кілька святкових знімків.

Помічені на кадрах і інші знаменитості в особі Арсена Мірзояна, Віктора Павлика, Руслана Сенічкіна, і так далі.

Примітно, що всі вони відпочивають, по всій видимості в одному і тому ж готелі, і вже встигли зробити кілька фотографій з відпочинку.

Нагадавши, Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко зустрінуть Новий рік на передовій

Команда "волонтерів-суперменів" вирішила влаштувати воїнам на передовій справжній Новий Рік. Тому вони займалася готуванням 6, 5 тон олів'є для українських солдатів.

Як повідомляв портал Знай, Тоня Матвієнко разом з Арсеном Мірзояном привітали українців з Новим роком веселим кадром

Також Знай писав, Арсен Мірзоян "викрав" для Тоні Матвієнко найкрасивішу ялинку