Відома українська пара Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко подарують свято нашим українським героям на фронті. Для них вони підготували тони олів'є та новорічний концертний тур.
Так, стало відомо, що команда "волонтерів-Суперменів" вирішила влаштувати воїнам на передовій справжній Новий рік. Тому вони займалась готуванням 6, 5 тон олів'є для українських солдат. Разом із святковими смаколиками на передову відправиться і відоме зіркове подружжя Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко, до речі там пара і зустріне Новий рік. Артисти приготували для військових окремий сюрприз. Який саме та коли тони ласощів прибудуть до місця призначення, дізнавалися Знай.ua.

Арсен Мірзоян, #6992км982мДержавногоКордону - фото з Фейсбук

Цього року акція "Салат для солдат", заснована волонтером Юрієм Тирою, відомим багаторічною допомогою військовим у зоні АТО, в перший же рік військових дій на Сході України, відбувається вже всьоме.

Салат для солдат - фото з Фейсбук

"Сьомий рік поспіль ми з командою вірних друзів готуємо для наших хлопців, які незважаючи ні на погоду, ні на сум за родиною, продовжують захищати нас та кордони країни на передовій. Цього року ми поставили мету зробити рекордні 6, 5 тон, що в рази перевищує показник 2014 року в понад 1101 кг – і нам це вдалося", - ділиться з нами засновник масштабної акції "Салат для солдат" Юрій Тира.

Салат для солдат - фото з Фейсбук

Варто зазначити, що процес нарізання тривав олів'є для військових зайняв майже 2 доби. Через те, що олів'є знаходиться в машині, нарізані інгредієнти накладаються відповідними шарами і майонезом не змащуються. Останній "штрих" військові роблять вже самостійно.
Серед сюрпризів для військових - тони цитрусових, які теж будуть доставлені на передову: апельсини, мандарини, лимони. А особливим подарунком стануть листи і листівки зі словами підтримки.

Салат для солдат - фото з Фейсбук

Концертний тур зіркової пари – по 2 виступи на день
На передову з новорічними привітаннями вирушать Заслужений артист України Арсен Мірзоян і його дружина – відома співачка Антоніна Матвієнко.

Антоніна Матвієнко, #6992км982мДержавногоКордону - фото з Фейсбук

"Наш екіпаж із моєю дружиною, донькою, Арсеном і Тонею вирушить з Києва вночі 30 грудня – зустрічаємо Новий Рік з нашими військовими. Попри кількамісячне перемир'я, хлопці наші там, тому ми ще не бачимо себе в мирному житті настільки, щоб зустрічати Новий Рік вдома у Києві", - відзначає засновник масштабної акції "Салат для солдат" Юрій Тира.

Арсен Мірзоян, #6992км982мДержавногоКордону - фото з Фейсбук

На фронті вони проведуть не тільки святкову ніч, а кілька днів. Артисти будуть проводити для військових по 2-3 концерти на день.

Нагадаємо, безстрашний воїн ЗСУ отримав "бойове хрещення" просто на День Незалежності: "Ціла батарея артилерії...". Він вважає, що це справа для справжніх чоловіків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", після Нового року хліб для українців стане "золотим": скільки коштуватиме буханець. Хліб в Україні подорожчає на початку 2021 року

Також "Знай.ua" писав, крилаті піхотинці ЗСУ підкорили небо: в ООС показали дивовижні кадри. Воїни-десантники продовжили виконувати планову програму стрибків з парашутом