Стало відомо про те, що президент Вроцлава Яцек Сутрик привітав громадян України з Різдвом Христовим. Відеопривітання від польського мера було українською мовою.

Таким чином, повідомляється, що Яцек Сутрик побажав українцям відмінної атмосфери під час святкової вечері, а також чарівних різдвяних свят.

"Здоров'я і щоб всі мрії в Новому році здійснилися, і крім цього, «відчувати себе як вдома» - підсумував мер міста.

Не забув чиновник відзначити і той факт, що Вроцлав є спільним будинком, і разом ми створюємо місто «свободи, рівності і відкритості».

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що за попередніми оцінками, близько 100 тисяч українців проживає у Вроцлаві. Це вже не перший раз, коли очільник польського міста звертається до громадян України рідною мовою.

Під час початку пандемії коронавірусної інфекції Яцек Сутрик закликав жителів міста та громадян України не залишати свої домівки.

Нагадаємо, раніше У Польщі таємниче зникли двоє заробітчан зі Львова: рідні сподіваються на диво перед Різдвом

Як повідомляє портал "Знай.ua" У Чернівцях зник чоловік з психічними відхиленнями, рідні б'ють на сполох: "хворий і безпорадний"

Також "Знай.ua" писав, що Під Тернополем знайшли тіло зниклого чоловіка: повис на дереві

35-річний Володимир Хавалко зник у ніч з 30 на 31 Жовтня. Чоловік вийшов з дому в селі Теофіпілка Козівського району близько 22: 00 і відтоді його ніхто не бачив.