Як відомо, переддень Різдва є особливим для багатьох українських родин. Не став винятком і популярний український співак Дзідбо, який опублікував святковий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Таким чином, повідомляється, що в Святвечір за стіл повинна сісти вся сім'я, і посмакувати 12 пісних страв. Це ті дні, коли будинки наповнені затишком, а на небі сяє перша зірка.

Відзначив Святвечір і співак Дзідзьо. Він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію зі святковою стравою, і що найголовніше, в національному вбранні.

"Дай Бог, добрий вечір! Христос народжується! Смачної куті!"- пише співак.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Православне Різдво відзначається в Україні 7 січня і вважається другим за значенням релігійним святом. Мільйони українців гаряче очікують настання цього дня, який, на відміну від Нового року, відзначають в колі сім'ї, рідних і близьких в затишних будинках.

Нагадавши, безстрашний воїн ЗСУ отримав "бойове хрещення" прямо на День Незалежності: "Ціла батарея артилерії...". Він вважає, що це справа для справжніх чоловіків.

Як повідомляв портал Знай, після Нового року хліб для українців стане " золотим": скільки коштуватиме буханець. Хліб в Україні подорожчає на початку 2021 року

Як повідомляв Знай, після Нового року в Україні кардинально зміниться погода, чого чекати на Різдво.

Похолодання почнеться відразу після свята. Цейтнот припаде на Різдво-вдень температура буде нижче нічної.